Wie zijn wij?

Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat zich van de concurrentie onderscheidt door de kwaliteit van onze technische follow-up, het luisterend oor dat wij onze klanten bieden, de snelheid van tussenkomst en vooral door kwaliteitsvolle service. Wij zijn reeds meer dan 20 jaar actief op de markt.

Onze klanten hebben ons met hun loyaliteit en hun volledige vertrouwen bewezen dat het met onze filosofie goed zit. Zo kunnen wij de toekomst tegemoet gaan door zowel op technisch als menselijk vlak vooruitgang te blijven boeken.

Wij hechten belang aan de wensen van onze klanten. De grote bijzonderheid van onze onderneming is dan ook dat wij ons aanpassen aan al onze klanten. Wij voeren ons werk uit als echte ambachtslieden, maken gebruik van moderne technieken en middelen en willen steeds zo precies en professioneel mogelijk te werk gaan.

Onze personeelsleden houden rekening met alle opmerkingen en trachten er zo spoedig mogelijk op in te spelen.

Ze zijn beleefd, attent en ze luisteren naar de klant.

Om binnen het hele Brusselse Gewest werkzaam te kunnen zijn en zonder tijdverlies te kunnen handelen, hebben wij de werven waarvan wij het onderhoud verzekeren zo goed mogelijk verdeeld tussen onze medewerkers.

Zo kreeg iedere arbeider een zeker aantal werven toebedeeld, waarover hij zich persoonlijk zal ontfermen. U zal steeds dezelfde gesprekspartner hebben voor de schoonmaak van uw woning: een persoon die uw noden en wensen met betrekking tot het onderhoud van uw woning kent.

Op die manier zullen wij een nauwe vertrouwensband kunnen opbouwen.